Од врвот на Скопје „The Loft“ ве кани на опуштено уживање со Cedric Hanriot, еден од најпопуларните џез пијанисти во светот.

Заедно со вината на Тиквеш и звуците на џезот ќе имате можност да уживате во музиката низ една друга перспектива.

Настанот се случува вечерва со почеток од 21 часот. Вашите резервации може да ги направите на телефонскиот број:  071/272-000