Пет новогодишни фотки од Скопје кои го срушија инстаграм

Периодот околу новогодишните празници е исполнет со убава атмосфера, весели мигови и многу фотографии. И оваа година скопскиот плоштад и главниот град блеснаа во појн сјај. Новогодишната магија секојдневно се пренесува на социјалните мрежи. Ова се петте фотографии кои со лајковите ги срушија сите рекорди на гледаност на инстаграм профилот SkopjeInfo.mk

1.  Автор: Grad Skopje

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Skopjeinfo.mk (@skopjeinfo.mk) on

2. Автор: SkopjeInfo.mk

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Skopjeinfo.mk (@skopjeinfo.mk) on

3. Автор: Никола Трајкоски

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Skopjeinfo.mk (@skopjeinfo.mk) on

4. Автор: Деан Вегов

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Skopjeinfo.mk (@skopjeinfo.mk) on

5. Автор: Ненад

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Skopjeinfo.mk (@skopjeinfo.mk) on