Песната „Го молам ноќва небото“ од Тоше Проески доби преработка од саксофонистот Горан Папаз

Саксофонистот Горан Папаз ja објави преработката на песната „Го молам ноќва небото“ од Тоше Проески.

Како продуцент и гитарист на песната се потпишува Танче Гроздановски, пијаното го свири Иван Еминовиќ, а вокалот е на Андреа Гроздановска.

„Маестро Григор Копров кој е автор на музиката и еден од најдобрите текстописци кај нас, Огнен Неделковски, несебично дадоа дозвола за да се направи оваа преработка“, информираше Папаз.

Песната е снимена во студиото Гроздановски.