Пере од Нокаут по трет пат стана татко

Македонскиот пејач Никола Перевски Пере од Нокаут по трет пат стана татко.

Убавата порака ја сподели гордиот чичко, братот на музичарот.

Тој на социјалните мрежи сподели фотографија од мекиците и им порача на сите дека двете ќерки на Пере сега си добија и сестричка по име Софиа.