Краткиот филм на младиот режисер Георги Унковски „Пепи и Муто“ сега може да го погледнете онлајн, откако беше на неколку светски фестивали за краткометражен филм.

Во продукција на „Фокус Покус“, овој краток филм во траење од 17 минути ќе ве насмее до солзи.