Пензионерите се регистрираа за „МојКарпош - Моја Картичка“

Градоначалникот на општина Карпош, Стефан Богоев  денеска беше во посета на пензионерскиот клуб, во Тафталиџе 1, каде го презентираше проектот #МојКарпош - Моја Картичка. Карпошани веќе добиваат попусти во голем број на кафулиња, ресторани, ординации, спортски/културни установи и др.


-Пензионерите денеска пополнија и повеќе формулари за регистрација, а тоа може да го сторите и на www.mojkarpos.mk. Меѓудругото, со пензионерите разговарав и за проектот за Хумани Патроли кој е во процес на подготовка, како и за повеќе прашања од областа на животната средина, изјави Богоев.

new nike air max 2019