Патот кон Теферич денес и утре ќе биде затворен за сообраќај

 

Денес и утре, патот кој води кон населеното место Теферич заради градежни работи ќе биде затворен за сообраќај. Општина Кисела Вода учесниците во сообраќајот ги замолува за трпение и разбирање додека на истиот се одвиваат работните активности.