Патот кон Теферич 30 дена ќе биде затворен за сообраќај

Патот кон Теферич ќе биде затворен за сообраќај во следните 30 дена поради санација, информираат од Општина Кисела Вода.

Во соопштението до јавноста, од Кисела Вода ги замолуваат учесниците во сообраќајот за трпение и разбирање додека се одвиваат градежните зафати на патот