Патот до ЕУ е поплочен со дојави за бомби, мафијашки пресметки, немање основни услови за живот! 

Денешниот твит на денот: 

Патот до ЕУ е поплочен со дојави за бомби, мафијашки пресметки, немање основни услови за живот!