MKЦ за следната година, поточно за 9 февруари 2018-та го најавуваат концертот на ПАРТИБРЕЈКЕРС.

Билети во продажба од понеделник 11.12. по цена од 250 денари.Цената на билетите се менува на 350 денари од 01.01.2018.

Во продажба преку продажните мрежи на MkTickets, Купи Карти За Се и на Билетарница МКЦ.