Паднатото дрво пред МАНУ конечно дислоцирано

Екипите на ЈП „Паркови и зеленило“ денеска отстрануваат едно дрво во близина на МАНУ, кое беше оштетено од невремето кое го погоди Скопје изминативе денови.
Паднатото дрво неколку дена стои паднато во близина на автобуската станица пред МАНУ.