Овој пијалок е замена за кафе!

Доколку сте обожавател на кафе, тогаш ова мора да го пробате. Ладното какао е совршена замена за кафе, а меѓудругото е и превкусно. Потребни ви се ссамо секунди за да го приготвите, а потоа ќе ви пружи задоволство за цел живот.

Потребни состојки:

  • какао
  • млеко
  • мраз
  • банана

Ставете во миксер за правење смути една банана, две големи лажици и какао, една чаша млеко и мраз, изблендирајте и послужете!

Наздравје!