Овој петок се отвора новата летна сезона на Сектор

Овој петок се отвора новата летна сезона на Сектор.

Со гордост ви го најавуваме почетокот на новата летна сезона во клуб Сектор 909. Дозвoлете си да бидете дел од нешто за што се прераскажува и вистински вреди да се доживее.

Вториот ден по отворањето на сезоната, односно оваа сабота, во Сектор ќе се одржи after-party на „Музеј Дебар Маало“, фестивалот на македонска уметност, организиран од Reborn.

cheap nike free run 5.0