Овој дел од Скопје утре без вода

Од ЈП Водовод и Канализација известуваат дека најавениот прекин со водоснабдување за денеска (9.02.2024) се одложува за утре (сабота).

Поради уличен дефект од ф - 100 мм на ул. 11-ти Октомври бр.25 - во близина на Осигурување Кјуби Македонија, утре од 09.00 часот, без вода ќе останат дел од корисниците од ул. 11-ти Октомври. Прекинот ќе биде до отстранување на дефектот.