Овој дел од Скопје утре без струја

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека утре (четврток) без електрична енергија ќе остане: 

- Во периодот од 08.00 до 12.00 часот, корисниците Филип Инженеринг, Трансмет Блаце, Терминал Блаце, Граничен премин Блаце, с.Горно и долно Блаце (општина Чучер Сандево)