Овој дел од Скопје денеска без вода

Од ЈП Водовод и канализација-Скопје известуваат дека денеска поради уличен дефект ф 90мм на ул.4 село Љубош бб прекинато водоснабдување ќе имаат кориснициците од ул. 4 с. Љубош и училиштето Алија Авдович.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато до завршување на интервенцијата.