Овие улици во Скопје утре без вода

Од ЈП Водовод и канализација-Скопје известуваат дека утре (среда) поради дефект на приклучна цевка ф 1 “ на ул. Никола Тримпаре бб прекинато водоснабдување ке имаат корисниците на дел од ул. Ленинова, ул. Дебарца, ул. Никола Тримпаре, ул. Коста Кирков и ул. Борка Талевски до бул. Климент Охридск. 

Прекинот ќе биде од 09:00ч. до завршување на интервенцијата.