Овие улици во Кисела Вода утре ќе останат без струја

Од „ЕВН Македонија“ АД е добиено известување дека, на ден 01.08.2019 година, заради  технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија ќе останат:

-во периодот од 08:00 до 11:00 часот корисниците од ул. „Драга Стојанова“ и дел од ул. „Дренак“ во општина Кисела Вода.

Sports Shoes | UK Trainer News & Releases