Овие улици од Карпош ќе бидат утре без вода

Утре,  поради санирање на дефект на затворач од ф-150 мм на ул. Кораб бр. 1, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од улиците Кораб, Струшка, Мокра, како и дел од улиците Козле и Јуриј Гагарин, информираа од ЈП Водовод и Канализација.

Водоснабдувањето ќе биде во прекин од 09:00 часот до завршување со санација на дефектот.