Овие семки се толку моќни што ги уништуваат и најлошите болести

Анти канцерогени својства можат да се најдат во било кое овошје, но семките од грозје имаат најголема концентрација. Денес семки од грозје можеме да најдеме во било која аптека во облик на капсули или екстракт.

Состав:

1 шолја семки од грозје

1 стаклен сад со капак

1 чиста крпа

Подготовка:

Прво мора да ги измиеме семките од грозје со вода од чешма. После тоа, исушете ги во чиста крпа. Следна фаза е да ги ставите чинија и да оставите да се исушат околу 2 до 3 дена. После тоа сомелете ги. Ставете во стаклен сад и чувајте на суво и ладно место.

Користете го овој прашак 2 пати дневно мешајќи ги со вода или сок. Правете го ова повеќе од 3 месеци. Повеќе од тоа не се препорачува.

cheap nike air max 90