Оваа улица во Скопје денеска без вода

Од ЈП Водовод и канализација-Скопје известуваат дека денеска, поради дефект на приклучна цевка на Стогово 25, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од истата улица.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:15 часот до завршување со санација на дефектот