Ова се најкреативните транспаренти за поддршка на учесниците на скопски маратон (фото)

Вчера се одржа една од најпопуларните спортски манифестации во земјава „Скопскиот маратон“ . Учесниците трчаат маратон, полумаратон и штафетниот маратон и добиваат бесплатно учество на трките во 2016-та година. Стандардните трки се: маратон (42.195км), полумаратон (21.097км) и трката на 5 километри.

Вчерашниот маратон го одбележаа и голем број на транспаренти за поддршка на учениците кои по кој знае кој пат покажаа дека нашиот народ не само што е креативен  и има одлична смисла за забава туку и станаа вистинска сензација на социјалните мрежи.

Погледнете некој од нив:

cheap nike air max 90