Ова е најлесниот начин да ги извадите семките од црешите! (ВИДЕО)

Иако е период на цреши и на вишни, веројатно губите желба да направите нешто со нив кога ќе ви текне дека треба најпрвин да ги извадите семките.  Погледнете како да си ја олесните оваа прилично здодевна работа.