Ова е најголемата тајна на успешното слабеење

Не гладувајте, но без грицки,тоа е принципот на успешното слабеење.

Експертите предупредуваат дека грицките, односно нездравата храна го зголемува стомакот, односно ги насобира маснотиите околу струкот, па препорачуваат дневно да се јадат по три оброци кои можат да бидат и поголеми.

Холандско истражување покажало дека голема штета прават разните грицки кои содржат високо ниво на маснотии и многу шеќери бидејќи тие се виновни за зголемување на дебелина во пределот на стомакот.

Од друга страна кај обилните оброци тоа не е забележано. Научниците докажале дека три урамнотежени оброци дневно водат до оптимална тежина и здравје. Маснотиите во студијата се мерени со магнетска резонанса, а чувствителноста на инсулин пред и по оброкот.

cheap nike free run 5.0