Не постои девојка на овој свет која не сонува еден ден да ја запроси нејзиниот принц од соништата.

Сепак на оваа девојка од Скопје и се оствари сонот. За време на одморот во Будва, нејзиниот дечко Горан, направи нешто што ќе го памети целиот свој живот.

Погледнете го видеото како изгледаше запросувањето …