Отворени се нови работни позиции во хотел Мериот

Skopje Marriott Hotel has the following positions available:

Hostess
Night Audit Administrator
Massage Therapist/Esthetician

Сите отворени работни позиции можете да ги погледнете на овој линк: www.marriott.com/careers

Краен рок за пријавување: 28.03.2016

 

air max 90 essential sale