Отворени нови работни места во А1, Еурофарм, Хотел Хилтон, USAID

А1 Македонија е член на Групацијата А1 Телеком Австрија, водечки провајдер за комуникациски и дигитални решенија во Централна и Источна Европа, којшто работи во седум држави и обезбедува услуги за околу 24 милиони корисници.

Повеќе од 1.100 вработени, под брендот А1, се грижат за обезбедување на најдоброто корисничко искуство за над 1.200.000 корисници.

Во моментов вработуваат:

IMPLEMENTATION MANAGER
PRODUCT MARKETING SPECIALIST - BUSINESS MARKETING
SAP FINANCE CONSULTANT

Стокомак е ланец на дисконти продавници кој рапоти по концептот хард дисконт. Во нивните маркети, потрошувачите ќе најдат на полиците се што им е потребно.

Во моментов вработуваат:

ХИГИЕНИЧАР/КА

Компанијата Ревитал Козметикс е застапник на реномираниот бренд ТИАНДЕ - Руска компанија за убавина и здравје со осум годишно постоење на пазарот во Македонија

Во моментов вработуваат:

РЕФЕРЕНТ ЗА ПРОДАЖБА

ПАЛМА АЕРОДРОМ e една од најпознатите слаткарници во градот лоцирана во Аеродром

Во моментов вработуваат:

ШАНКЕР/КА
КЕЛНЕР/КА

USAID STRENGTHENING RESOURCE MOBILIZATION ACTIVITY е петгодишен проект финансиран од Американската агенција за меѓународен развој (УСАИД), имплементиран од Cardno Emerging Markets USA Ltd.

Во моментов вработуваат:

АДИМИНИСТРАТИВЕН АСИСТЕНТ

 

DoubleTree by HILTON во Скопје започнува со работа во 2019 година, ланецот DoubleTree by HILTON во сферата на угостителството е постојано на врвот од самиот старт, а со тоа потврдува и нивната награда во 2022 година од Tripadvisor Travelers Choice како меѓу топ 10% од хотелите во светот.

Во моментов вработуваат:

РЕЦЕПЦИОНЕР/КА
КЕЛНЕР/КА И ПОМОШНИК КЕЛНЕР/КА - SERVICE NIGHT ROOM
ХОСТЕСА
КЕЛНЕР/КА И ПОМОШНИК КЕЛНЕР/КА

Компанијата PURPLAST работи во автомобилската индустрија, а своите производи ги извезува во 36 земји во светот

Во моментот вработуваат:

АДМИНИСТРАТИВЕН АСИСТЕНТ
АДМИНИСТРАТОР ЗА ЦАРИНА И ЛОГИСТИКА

B-Watch е најценет и добро познат бренд за продажба и дистрибуција на часовници во Македонија.

Во моментов вработуваат:

АСИСТЕНТ ЗА ПРОДАЖБА - СКОПЈЕ

Еурофарм е модерна, иновативна, општествено-одговорна компанија која секојдневно се надградува и усовршува како сигурен, проверен и потврден партнер во трговијата на големо со фармацевтски производи во Република Македонија

Во моментов вработуваат:

ФАРМАЦЕВТ - СТРУМИЦА
ФАРМАЦЕВТ - МАКЕДОНСКИ БРОД
ФАРМАЦЕВТ - ЃОРЧЕ ПЕТРОВ