Отворени голем број на работни позиции во државни институции - еве до кога e аплицирањето

Отворени голем број на работни позиции во Фондот за здравствено осигурување, но и во Министерството за здравство, неколку клиники, во МОН и Фондот за пензинско и инвалидско осигурување.

 Во тек се огласи за контролори, соработници, референти, советници, сметководители архивари...

Повеќето од огласите за вработување во овие институции се активни до средината на месецов. 

Отворени работни позиции има и за во Министерството за образование и наука и Фондот за иновации и технолошки развој.

Огласите во целост, бараните критериуми и начинот на аплицирање може да ги погледнете на следниов линк