Отстранет уште еден билборд од јавниот простор

Денеска, беше отстранет уште еден билборд од јавниот простор во Скопје, кај тротоарот на булевар Илинден, а со тоа се овозможи непречено минување на овој потег.

Град Скопје и понатаму продолжува со ослободување на јавниот простор за потребите на пешаците и на велосипедистите.