Оскар за најлудото паркирање во центарот на Скопје

Погледнете како овој скопјанец го паркирал својот автомобил пред влезот на Народна банка. Ние му даваме оскар за најлудото паркирање во центарот на Скопје.

Фото: Ѕид на сообраќајниот срам