Оригинален дочек на новогодишната ноќ во МНТ

„НОЌ СО ЅВЕЗДИТЕ“ Сашко Коцев, Игор Џамбазов, Гуру Харе Бенд

Stand Up!
Хумор!
Забава!
Журка!
Дружење!
Блуз!
Новогодишен коктел!
Биди поразличен и дочекај ја новогодишната ноќ во МНТ, следуваат безброј изненадувања...

Билетите се веќе пуштени во продажба на билетарницата во МНТ

Цени на билетите:
Партер и галерии - 1800 денари

Балкони до сцената и централна ложа - 2500 денари
За подетални информации јавете се на билетарницата на МНТ
тел. 02 3230 304

 

new nike air max 2019