Општина Чаир инвестира во современи машини за почиста животна средина

Од Општина Чаир информираат дека инвестирале во  своремени машини за почиста животна средина.

Од денес општинската служба за одржување на јавната чистота, за време на секојдневните акции за чистење ќе ја има на располагање новата електрична машина за собирање на отпадот и лисјата низ тротоарите!

Есен се ближи и ние максимално се подготвувамe инвестирајќи за зголемување на ефикасноста на дејствување преку набавка на современи машини за чистење, стои во соопштението од Општина Чаир.