Општина Аеродром прославува 14 години постоење

Да прославиме 14 години постоење на Општина Аеродром!

Да бидеме хумани! На поставените пунктови да ја изразиме нашата човечност, од срце, со љубов. Да им помогнеме на најзагрозените и да им ја вратиме насмевката! НЕ МИСЛИ, ДЕЈСТВУВАЈ!

Со детска песна, смеа и програма подготвена од најмладите ‒ од училиштата и градинките! А од 20:30 часот следува ноќ за паметење ‒ рокенрол-забава со НОКАУТ. Во 22 часот безвремнските хитови на единствената ЈУ-група ПРЉАВО КАЗАЛИШТЕ!

Ве очекуваме на 13 април (сабота) во паркот „Авион“ под отворено небо, од 12:30 часот!

cheap nike free run 5.0