Општина Аеродром: Јавен повик за најдобар наставник и најдобар стручен соработник

Општина Аеродром објави јавен повик за доделување награди за најдобар наставник и најдобар стручен соработник од општинските основни училишта.

-Право на учество имаат наставници (од одделенска и од предметна настава) и стручни соработници кои се вработени во општинските основни училишта од Општина Аеродром - информираа од Општината.

Повеќе информации за начинот на аплицирање, условите и критериумите може да се погледнат на следниот линк.