На 4 март доаѓаат две големи музички легенди, кои за првпат ќе имаат заеднички концерт во Скопје. Заедничкиот неколкучасовен музички спектакл на Оливер Драгоевиќ и Златан Стипишиќ–Џибони е закажан во „ВИП Арената Борис Трајковски“, а билетите веќе се пуштени во продажба.

Двајцата великани на хрватската музичка сцена во Скопје доаѓаат во склоп на турнејата во чии рамки ја претставуваат својата „Фамилија”, заеднички материјал снимен и инспириран од нивни животни приказни и случки.