Октомври - познат ширум светот како пивскиот месец.

Овој октомври по втор пат ќе се организира , македонски Октоберфест во Пивница Стар Град. Oд 09-15.10 секој ден од 10:00 - 21:00 часот, ќе можете да ја почуствувате уникатната германската атмосфера!

Германски специјалитети, превкусни Октоберфест мениа и секако најквалитетното македонско пиво Темов на Craft Brewery Temov.

Не пропуштајте, ќе биде забавно!