Ограбена бензинска во Бутел, маскирани разбојници го собраа прометот

Околу 01.20 часот во полицијата во Скопје, вработен на бензинска пумпа, лоцирана на ул. „А.Урдаревски“, нас.Бутел-Скопје, пријавил дека непознат сторител извршил разбојништво над вработените. Маскираниот сторител со закана со пиштол од вработените одзел две чанти со дневен промет по што го напуштил местото на настанот.

Се преземаат мерки за пронаоѓање на сторителот и за целосно расчистување на случајот.

cheap nike air max 90