„Оган под ѕвездите“ и Меморија по 25 години (видео)

Само позитивни коментари може да се прочитаат на социјалните мрежи за настапот на групата „Меморија“ на манифестација Златна Бубамара на популарноста.

По 25 години, повторно во живо „Оган под ѕвездите“. Разбудени емоции, чувства како времето да застанало. 

cheap nike free run 5.0