Одвојте 16 минути од денот: Вежби за нозете и задникот кои можете да ги правите во својот дом

Иако не можете да излегувате надвор и да ја посетите теретаната, сепак и домот е одлично место за вежбање. За овие вежби не ви е потребна никаква посебна опрема. 

Можете да ги правите во било кој дел од денот, а за тоа ви се потребни само 16 минути од вашето време.