Одличен спот снимен на различни локации низ Скопје: Ова е официјалната верзија на „Circles“

Моќната поп-балада на Андреа доби и официјален видео-запис, со кој веќе влегува во евровизискиот циклус. 

Спотот е сниман на повеќе локации во главниот град, а песната претрпела и неколку продукциски промени. 

Да не ви откриваме многу, погледнете и самите: