Одиме на плажа заедно со dm – до 40% попуст на СИТЕ производи за сончање и очила за сонце од dm марката sundance!

Во период од 1 до 14 јули, подготви се за летниот одмор со попуст до 40% на СИТЕ производи за сончање и очила за сонце од dm марката sundance, достапни во сите дрогерии на dm.

sundance – најпродаваниот бренд за сончева козметика во Германија секое лето ви овозможува безгрижно уживање и забава под сонцето.

Во понудата на sundance можете да пронајдете огромен број на производи за сончање со заштитни фактори од 15 до 50 SPF, и тоа во вид на млеко за сончање, крем или спреј. 

Повеќе информации за овие производи можете да погледнете тука

Правилна нега после сончањето е исклучително важна за здравјето на кожата и убавиот тен. After Sun линијата од sundance е развиена токму за ваквите потреби на кожата. Без разлика дали вие  потребен лосион, млеко, спреј или гел After Sun производите ќе ја хидрираат кожата и ќе ја задржат бојата подолго време после сончањето. 

Повеќе информации за овие производи можете да погледнете тука.

За проблематична кожа и кожа склона кон алергии, побарајте ги производите од линиите Sensitive и Med Ultra Sensitive. Овие производи ја содржат ознаката daab што означува дека производите се развиени во соработка со истоименото германско здружение за алергии и астма (DAAB) 

Повеќе информации за овие производи можете да погледнете тука.

50 до 80% од вкупната количина на UV зрачење ја акумулираме до 18-тата година од животот. Затоа ги имаме sundance kids производите за заштита од сонце за деца, кои се достапни и како sensitive и Med Ultra Sensitive за деца со проблематична кожа и кожа склона кон алергии. 

Повеќе информации за овие производи можете да погледнете тука

Нешто сосема НОВО во понудата на sundance е посебната линија на производи за сончање намената за мажи - sundance MEN

Повеќе информации за овие производи можете да погледнете тука.