Од 8 до 14 часот струја ќе нема во дел од оваа скопска општина

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиеното известување од ЕВН, ги известува граѓаните дека поради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, денеска (сабота) без електрична енергија ќе останат следните корисници: н

-од 08:00 до 14:00 часот, корисниците од дел од нас. Илинден, поточно улиците бр. 32 и бр. 34 и објектите во околината на хотелот Белви . (Општина Илинден)