Очевидец на убиството во Аеродром: Мартин беше мирно дете, го убија пред својот дом (видео)

Очевидец пред телевизиските камери раскажува за убиството на фудбалерот Мартин Јанушев вечерва во скопската општина Аеродром.

Го слушнав истрелот и го знам детето. Од Мартин нема помирно дете, вели очевидецот пред камерата на 24 Вести.

air max 90 essential sale