Очевидци на социјалните мрежи сведочат за страшната сообраќајка во Ѓорче Петров

Страшна сообраќајна незгода во која се повредени две млади девојчиња вечерва со случи во населбата Ѓорче Петров. Очевидците на социјалните мрежи раскажуваат за потресната глетка кога моторно возило со огромна брзина удрило во луѓето кои стоеле на автобуската постројка. 

Случката на социјалните мрежи ја сподели Др Арсланагић:

 

Очедивидците претпоставуваат дека причина за сообраќајната незгода е возење со брзина неприлагодена за условите на патот и токму за ова на твитер пишува crnamamba532:

 

Траумата поврзана со сообраќајната незгода на фејсбук за сподели Кристијан Јандриоски: 

Пред нецел час....Ѓорче. Се забил некој тип со џип во автобуска постојка. На автобуската стоеле 2 млади девојки, и жена...

Posted by Kristian Jandrioski on Saturday, February 29, 2020