Ново зеленило во Центар - во саксии

Нови 14 висококвалтитени зимзелени садници се засадени во строгиот центар на Скопје, во продолжение на неодмана уредниот јавен простор кај Македонска пошта.

Град Скопје продолжува со надоместување на зеленилото во Малиот ринг.