Ново зеленило низ скопските булевари (ФОТО)

Низ градските булевари екипите на ЈП „Паркови и зеленило“ - Скопје ги уредуваат жардиниерите.


Скопје е во исчекување на зеленилото во својот полн сјај.

cheap nike air max 90