Ново улично осветлување на улицата Варшавска

Завршува поставувањето на уличното осветлување на улицата Варшавска.

Поставени се 15 столба и 16 LED светилки со цел да се обезбеди поголема прегледност помеѓу двете средни училишта. Новото улично осветлување е донација од милион денари од фирмата ELTRA DOEL- Скопје. 

Новите светилки ќе се воведадт во функција од почетокот на идната недела.

nike air max 90 infrared