Фитнес моделот Кристина Кочова од Скопје секојдневно вежба а тоа ги покажува саканите резултати.

Таа со сигурност го има најсекси задникот во Македонија, а можеби и пошироко.

Кристина на Инстаграм постојано споделува фотографии од нејзината извајана фигура.