Новиот секс тренд го полуде светот, а мажите го обожуваат

Штом во насловот веќе наведовме дека се работи за нешто што мажите го обожуваат, тогаш сигурно знаете дека тоа не се романтични бакнежи како што се оние на вратот, челото или образот. Станува збор за бакнежи, но еве какви!

https://ads.tocka.com.mk/www/delivery/lg.php?bannerid=1324&campaignid=1101&zoneid=66&loc=1&referer=https%3A%2F%2Ftocka.com.mk%2Fvesti%2F286059%2Fnoviot-seks-trend-go-polude-svetot-a-mazite-go-obozuvaat&cb=16ec483eccИмено, "labia kiss" како што го нарекуваат на англиски, или на француски "pompoir" е новиот тренд меѓу сексуалните техники, а на мажите од ова задоволство може да им "експлодира мозокот".  

Тука не станува збор за класичен бакнеж, туку за бакнежи со срамните усни! Трикот е во тоа што жената го стимулира мажот со своите вагинални мускули кои ги стегнува и опушта, но секако, треба и самата да ужива во тоа.

Таа всушност го стимулира неговиот пенис - додека двајцата мируваат, тој лежи на грб, а жената седнува врз неговиот полов орган и со своите "љубовни мускули" таму доле го "бакнува" пенисот, предизвикувајќи неверојатна ерекција...

Оваа техника жената може поуспешно да ја изведе доколку практикува Кегелови вежби или вежби за карлицата кои ги зајакнуваат потребни мускули. Доколку го практицирате овој секс тренд, дополнителна придобивка е што со самото тоа ќе ги зајакнете мускулите кои играат важна улога во постигнување на оргазам.

Постои и јужноазијска варијанта на "pompoir" наречена "kabazzah", каде жената со контракции на стомачните мускули го надразнува мажот. Жените велат дека за оваа вежба се потребни години за да се усоврши бидејќи се смета дека ваквата техника е неверојатно тешка. Вусшност станува збор за една варијанта на тантра чија цел е да го зголеми траењето и интензитетот на половиот однос.

Nike MagistaX Proximo II TF white Fluorescent yellow women football shoes