Нови парцели на продажба во елитната населба Јака (видео)

Општина Илинден објави продажба на нови парцели за изградба на станбени куќи по пат на електронско јавно наддавање во новата населба „Јака“.

Пријавите за учество на јавното наддавање можат да се достават до 8 април годинава.

 

 

cheap nike air max 90